Czerwone barweny owinięte w papier: Triglie in Cartoccio

Czerwone barweny owinięte w papier: Triglie in Cartoccio
Przepis czerwone barweny zawinięte w papier: można zrobić Triglie in Cartoccio w około 2 godziny i 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 43g tłuszczu i w sumie 644 kalorii. Za 6,78 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką czosnek, oliwki, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Barwena owinięta w papier, Bulgogi zawinięte w papier ryżowy, oraz Papier Owinięty Rocznicowy Łosoś dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść rybę w niereaktywnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
W małej misce wymieszaj sok z cytryny, czosnek, 1/2 szklanki oleju, liście laurowe i łyżeczkę pieprzu i ubij do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Zalej rybę marynatą i wstaw do lodówki na 2 godziny, raz obracając rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
5
Posmaruj 4 pełne arkusze pergaminu po 1 łyżce stołowej pozostałej oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Wrzos Lub Skor, Drobno PosiekaneTakie Jak Wrzos Lub Skor, Drobno Posiekane
6
Wyjmij rybę z marynaty i umieść 1 na środku każdego kawałka papieru. Dopraw solą i pieprzem i posyp oliwkami. Owiń rybę w papier i uszczelnij krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
7
Umieść Każde opakowanie na blasze i piecz w piekarniku przez około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
8
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Barwena można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Winnica Joseph Phelps Pastorale Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn