Czarna fasola i pomidor Quinoa

Czarna fasola i pomidor Quinoa
Czarna fasola i pomidor Quinoan jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 565 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Przynosi wam poważne jedzenie. Udaj się do sklepu i odebrać quinoa, kolendra, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czarna fasola i pomidor Quinoa, Quinoa Z Czarnej Fasoli I Pomidorów, oraz Sałatka z czarnej fasoli i pomidorów Quinoa.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać skórkę z limonki i sok, masło, olej, cukier, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
PieprzPieprz
SokSok
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Umyć quinoa w 3 zmiany zimnej wody w misce, odsączając na sicie za każdym razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Gotować quinoa w średnim garnku wrzącej osolonej wody (1 łyżka soli na 2 ćwiartki wody), odkryte, aż prawie miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Spuścić na sito, a następnie ustawić sito w tym samym garnku z 1 cala gotującej się wody (woda nie powinna dotykać dna sito). Przykryć quinoa składanym ręcznikiem kuchennym, następnie przykryć sito pokrywką (nie martw się, jeśli pokrywa nie pasuje ciasno) i parować na średnim ogniu do miękkości, puszystego i suchego, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
SitoSito
GarnekGarnek
5
Zdejmij garnek z ognia i zdejmij pokrywkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Odstawić, nadal pokryte ręcznikiem, 5 minut.
7
Dodać komosę ryżową do dressingu i wrzucić do momentu wchłonięcia dressingu, następnie wymieszać pozostałe składniki oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn