Cydr Wolnowarowy

Cydr Wolnowarowy
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie napoje? Cydr wolnowarowy może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 8 porcji z 173 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cydr jabłkowy, ziele angielskie, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowa wieprzowina z cydrem z sosem Barbecue, Cydr Wolnowarowy, oraz Cydr Wolnowarowy.

Instrukcje

1
Umieść cynamon, goździki i ziele angielskie w podwójnej grubości gazy; podnieś rogi materiału i zawiąż sznurkiem, aby utworzyć torebkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
2
Umieść cydr i brązowy cukier w 3-qt. powolna kuchenka; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CydrCydr
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Dodaj torebkę z przyprawami.
4
Na wierzchu ułóż plasterki pomarańczy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 2-3 godziny lub do podgrzania. Wyrzuć torebkę z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn