Cukinia na patelni
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Skillet Zucchini. Ten przepis jest dla 26 osób. Jedna porcja zawiera 103 kalorie , 4 g białka i 7 g tłuszczu . Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka polskiej kiełbasy, papryki, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 25 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i Whole 30. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie jest raczej kiepskie. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Orzo z patelni z cukinią, kukurydzą, fetą i miętą , Kurczak smażony na patelni w maślance i Ciasteczka z patelni z kawałkami czekolady .
Instrukcje
W garnku typu Dutch oven smaż kiełbaskę na oleju, na średnim ogniu, aż się zrumieni.
Dodaj paprykę, seler, cebulę i czosnek; smaż przez 5 minut lub do momentu, aż warzywa będą chrupiąco-miękkie. Wymieszaj cukinię, pomidory, oregano, sól i pieprz. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 6-8 minut, aż cukinia będzie miękka.