Cukierki Z Lodami Mocha-Pecan

Cukierki Z Lodami Mocha-Pecan
Jeśli masz około 25 minut spędzić w kuchni, cukierki z lodami Mocha-Pecan mogą być niesamowite bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Za 21 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 60. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 8G tłuszczu i w sumie 102 kalorie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką masło, półsłodkie kawałki czekolady, lody waniliowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Cukierki Z Lodami, Cukierki Z Lodami, oraz Cukierki Z Lodami Miętowymi.

Instrukcje

1
Linia A 15x10x1-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem; umieścić w zamrażarce, aby była zimna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Umieść orzechy pekan w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Działa szybko, scoop lody z melon baller, aby 3/4-in. kulki; natychmiast zwinąć w orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
MelonMelon
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
4
Umieść na przygotowanej patelni; zamrozić co najmniej 1 godzinę lub do twardości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Mieszaj granulki kawy, aż się rozpuszczą; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Pracując szybko i partiami, użyj wykałaczki, aby zanurzyć kulki lodów w mieszance czekolady; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
7
Umieść na patelni wyłożonej papierem woskowanym; Usuń wykałaczkę. Wróć do zamrażarki; zamrażać do zestalenia. W celu dłuższego przechowywania przenieś bon bons do przykrytego pojemnika zamrażarki i wróć do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na lody Vanillan. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn