Crostini Z Serem Bleu Z Syropem Sancerre I Pieprzną Sałatą
Bleu Cheese Crostini z syropem Sancerre i Pieprzną sałatą to śródziemnomorski przepis, który serwuje 4. Ten hor d ' oeuvre ma 539 kalorii, 16G białka, oraz 37g tłuszczu na porcję. Za $3.14 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, koszerną sól i pieprz, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Z łyżką wynik 31%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bleu Cheese Crostini I Pieczona Jesienna Sałatka Owocowa, crostini z kozim serem, wolno pieczonymi pomidorami i syropem balsamicznym, oraz Deli Sałata Wrap (Lite-Bleu).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Włóż blachę lub kamień do pizzy do piekarnika, aby go również podgrzać.
Połącz Sancerre, miód i sok z cytryny w rondelku i umieść na średnim ogniu. Dusić delikatnie, obracając garnek, aż wino będzie syropowate i pokryje grzbiet łyżki, około 15 do 20 minut.
Posmaruj obie strony każdej kromki chleba. Połóż ładny kawałek sera bleu na plasterkach bagietki i ułóż je na gorącej patelni lub kamieniu.
Piecz przez 5 minut, aż ser się rozpuści, a chleb upieczony.
Włóż sałatę do miski i wymieszaj z oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Ułóż warzywa na półmisku z serem bleu crostini wokół niego.
Skrop syropem winnym crostini i zieleniną i posyp orzechami włoskimi.
Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano
Crostini w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym, Chianti i Verdicchio. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.