Creole Tuna Portabella Topi

Creole Tuna Portabella Topi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kreolskiego tuńczyka Portabella Melts. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka portabella Mushroom caps, tuńczyk, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Portabella Tuńczyk Topi Się, Fon-Tuńczyk Topi, oraz Tuńczyk Topi Się.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn