Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj makaron z warzywami ogrodowymi Contadina®. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, czosnku, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ogród Warzywa Makaron Piec, Brown Butter Garden Vegetable Pasta Piec, oraz Garden Vegetable Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Makaron gotować we wrzącej osolonej wodzie, aż al dente, lub o 2 minuty mniej niż zalecono na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Tymczasem rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni lub rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania