Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem
Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, kopru włoskiego, różowego grejpfruta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem, Ogolone słoneczniki z różowym grejpfrutem i awokado, oraz Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i grejpfruta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając mandoliny, pokrój koper włoski na cienkie wióry.
Odetnij spód i górę grejpfruta. Za pomocą noża odetnij skórkę z boków, podążając za krzywą grejpfruta i uważając, aby tylko odciąć skórkę i gorzki pestkę. Przytrzymaj owoce w jednej ręce nad miską i odetnij miąższ grejpfruta od membrany, aby uwolnić klin. Powtarzaj, aż wszystkie segmenty zostaną zwolnione.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, płaszcz z oliwą z oliwek i dodać koper włoski. Doprawić solą i podsmażyć, aż koper włoski ogrzeje się i pokryje olejem, 1 do 2 minut.
Zdjąć z ognia. Wrzucić w segmenty grejpfruta, plastry oliwki, i sok i posypać z liści kopru włoskiego.