Ciasto z orzechami

Ciasto z orzechami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać press-in-the-Pan Pie Crust z orzechami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, orzechy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Easy Low Carb Press - In Pie Crust, Ciasto z kremem kokosowym z makaronem, oraz Łatwe ciasto dyniowe z prasą-w kruchym cieście dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Używając lekko posypanych mąką palców, mocno i równomiernie przyciśnij dno i bok 9-calowej szklanej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Wypełnić i piec zgodnie z zaleceniami w przepisie pie. Lub piec przed dodaniem napełniania, Rozgrzej piekarnik do 246°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Piec 7 do 8 minut lub do jasnobrązowego; ostudzić na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn