Ciasto Sernikowe Z Żurawiną
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 398 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, masło, sos żurawinowy z całych jagód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Żurawinowy, Sernik Żurawinowy, oraz Sernik Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić krakersy graham w robocie kuchennym i proces do drobno zmielone.
Dodaj 1 Łyżkę. cukier i masło i proces, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij mieszaninę równomiernie po dolnych i górnych stronach 9-calowej płyty ciasta, szczelnie pakując.
Piec, aż skorupa jest chrupiąca, 6 do 8 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Zrobić nadzienie: w dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić Serek i cukier, aż będzie puszysty.
Dodać jajko i żółtko i ubić do momentu włączenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wanilią. Zeskrobać boki miski i mieszać do połączenia.
Połowę nadzienia zeskrobać na przygotowaną skórkę. Polać połowę puree żurawinowego na wierzchu nadzienia. Top z pozostałym nadzieniem, a następnie puree. Użyj noża, aby zawirować puree przez wypełnienie, tworząc marmurkowy wzór, uważając, aby nie przeciągać okruchów ze skórki do wypełnienia.
Umieść ciasto na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż zestaw wokół krawędzi, ale jeszcze lekko jiggly w centrum, o 35 protokół.
Przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia, następnie luźno przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 2 dni.