Ciasto Sernikowe Z Żurawiną

Ciasto Sernikowe Z Żurawiną
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 398 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, masło, sos żurawinowy z całych jagód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Żurawinowy, Sernik Żurawinowy, oraz Sernik Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić krakersy graham w robocie kuchennym i proces do drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj 1 Łyżkę. cukier i masło i proces, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij mieszaninę równomiernie po dolnych i górnych stronach 9-calowej płyty ciasta, szczelnie pakując.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
3
Piec, aż skorupa jest chrupiąca, 6 do 8 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Zrobić nadzienie: w dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić Serek i cukier, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Dodać jajko i żółtko i ubić do momentu włączenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wanilią. Zeskrobać boki miski i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Połowę nadzienia zeskrobać na przygotowaną skórkę. Polać połowę puree żurawinowego na wierzchu nadzienia. Top z pozostałym nadzieniem, a następnie puree. Użyj noża, aby zawirować puree przez wypełnienie, tworząc marmurkowy wzór, uważając, aby nie przeciągać okruchów ze skórki do wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Umieść ciasto na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż zestaw wokół krawędzi, ale jeszcze lekko jiggly w centrum, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia, następnie luźno przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 3 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn