Ciasto Pralinowe Z Dyni
Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, śmietanę do bicia, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, Ciasto Pralinowe Z Dyni, oraz Pralinowo-Dyniowe Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowy cukier, masło i śmietanę rozgrzać w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło się rozpuści.
Wlać do ungreased prostokątne patelni, 13x9x2 cali.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową i goździki; odstawić. Beat cukru, oleju, jaj i dyni w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski stale. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżka ciasto na mieszaninę orzechów pekan.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Umieść żaroodporną tacę do serwowania do góry nogami na patelni; obróć tacę i patelnię.
Niech pan pozostać na ciasto kilka minut. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.