Ciasto Pomarańczowo-Cytrynowe
Ciasto pomarańczowo-cytrynowe to bez nabiału deser. Ten przepis zawiera 12 porcji z 356 kalorii, 4G białka, oraz 15g tłuszczu każdy. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, wodę, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto cytrynowe lub pomarańczowe (Cake Citron ou Cake Orange), Ciasto cytrynowo-pomarańczowe z polewą cytrynowo-miodową, oraz Ciasto cytrynowo-pomarańczowe z polewą cytrynowo-miodową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ciasto, żelatynę, wodę, olej i jajka; ubijaj na niskich obrotach przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Połącz cukier cukierniczy i wystarczającą ilość soku pomarańczowego, aby uzyskać pożądaną konsystencję.