Ciasto pasterskie ze skórką Scallion-ser

Ciasto pasterskie ze skórką Scallion-ser
Przepis pasterze ciasto z Scallion-ser skorupy mogą być wykonane w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 629 kalorii, 30g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Za $2.91 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powie, że trafił w sedno. Mieszanka brytyjskiej jagnięciny, masła, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Pasterskie Ze Skórką Z Ciasta Francuskiego, Babeczki barszczowe, nadzienie z szarlotki, lukier z cynamonem i ciasto z serem Cheddar Moon, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie!.

Instrukcje

1
Podgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni do smażenia. Przyrumienić jagnięcinę i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony PieprzSól Koszerna I Mielony Pieprz
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
3
Wyjmij mięso z patelni łyżką cedzakową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
4
Dodaj cebulę na patelnię i smaż, aż cebula będzie brązowa na brzegach - około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
5
Dodaj posiekaną marchewkę i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Dodaj grzyby, przecier pomidorowy, tymianek, pietruszkę i cynamon. Mieszaj i smaż przez 2 minuty. Następnie dodaj mąkę, która wchłonie sok, a następnie dodaj wino i wywar wołowy. W razie potrzeby posmakuj i dodaj sól i pieprz. Włóż mięso na patelnię i zagotuj. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż jagnięcina będzie w pełni ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Bulion WołowyBulion Wołowy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
7
Ziemniaki obrać, pokroić na duże, równe kawałki i włożyć do garnka z zimną, osoloną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj ziemniaki, aż będą miękkie, około 10 minut. (Ziemniaki są gotowe, gdy nóż może łatwo przejść.)
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Gdy ziemniaki będą gotowe, spuść wodę, włóż je z powrotem do rondla, przykryj czystą ściereczką do herbaty, aby wchłonąć parę i pozostaw na około 5 minut. Następnie dodaj masło i zetrzyj je na puree. Dopraw solą i pieprzem. Gdy mięso będzie gotowe, przełóż je łyżką do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i wypoziomuj grzbietem łyżki. Następnie równomiernie rozprowadź puree ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Posyp szalotki na wierzchu ziemniaka, rozsyp ser na szalotki i piecz ciasto, aż wierzch będzie chrupiący i złoty, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu

Składniki

454(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)mielona wołowinamielona wołowina3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży bulion wołowyświeży bulion wołowy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2(zima)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)3smallsmarchewki, obrane i posiekane bardzo małemarchewki, obrane i posiekane bardzo małe2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidojrzały Cheddar, grubo startydojrzały Cheddar, grubo starty227(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)grzyby creminigrzyby cremini1płaska łyżka mąki uniwersalnejpłaska łyżka mąki uniwersalnej2(zima)posiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cynamon mielonycynamon mielony227(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)mielona brytyjska jagnięcinamielona brytyjska jagnięcina1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula obrana i posiekanacebula obrana i posiekana2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszalotki, oczyszczone i posiekaneszalotki, oczyszczone i posiekane1poziom łyżka przecier pomidorowypoziom łyżka przecier pomidorowy907(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)Ziemniaki Yukon goldZiemniaki Yukon gold
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn