Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc wypróbuj chrupiącą cukinię i placki ziemniaczane. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 20g tłuszczu i w sumie 215 kalorii. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis od Foodnetwork ma 980 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, przyprawioną bułkę tartą, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 48 minut. Jest idealny do Chanuka. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące placki z cukinii i ziemniaków, Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), oraz Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane).
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Obficie spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania warzyw. Odłóż na bok
Skrop wierzch oliwą z oliwek i posyp pozostałą 1 łyżką parmezanu. Gotuj przez 8 minut lub do momentu, gdy brzegi mieszanki zaczną się brązowieć. Wsuń naleśnik ugotowaną stroną do dołu na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piecz przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy wierzch naleśnika zacznie się brązowieć, a brzegi będą chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
W małej misce ubij mascarpone na gładką masę i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
12
Pokrój naleśnik na kwadraty 1 1/2 cala i ułóż na półmisku do serwowania. Potrzyj lub łyżką przyprawiony mascarpone na wierzchu i udekoruj kilkoma świeżymi liśćmi rozmarynu.