Chrupiące placki z cukinii i ziemniaków

Chrupiące placki z cukinii i ziemniaków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc wypróbuj chrupiącą cukinię i placki ziemniaczane. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 20g tłuszczu i w sumie 215 kalorii. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis od Foodnetwork ma 980 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, przyprawioną bułkę tartą, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 48 minut. Jest idealny do Chanuka. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące placki z cukinii i ziemniaków, Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), oraz Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Obficie spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania warzyw. Odłóż na bok
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Połóż ziemniaki i cukinię na 2 ręcznikach kuchennych. Połącz rogi ręczników i wyciśnij wilgoć z warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Umieść warzywa w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Dodaj czosnek, posiekany rozmaryn, 1/4 szklanki parmezanu, bułkę tartą, białka jaj, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Dobrze wymieszaj, aż wszystkie składniki się połączą.
7
Na 12-calowej patelni nieprzywierającej podgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj mieszankę warzywną na patelnię. Za pomocą szpatułki równomiernie wciśnij mieszaninę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Skrop wierzch oliwą z oliwek i posyp pozostałą 1 łyżką parmezanu. Gotuj przez 8 minut lub do momentu, gdy brzegi mieszanki zaczną się brązowieć. Wsuń naleśnik ugotowaną stroną do dołu na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piecz przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy wierzch naleśnika zacznie się brązowieć, a brzegi będą chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
W małej misce ubij mascarpone na gładką masę i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
12
Pokrój naleśnik na kwadraty 1 1/2 cala i ułóż na półmisku do serwowania. Potrzyj lub łyżką przyprawiony mascarpone na wierzchu i udekoruj kilkoma świeżymi liśćmi rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
MascarponeMascarpone
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn