Chrupiące Pałeczki Lemoniady
Chrupiące podudzia lemoniady mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 462 kalorii, 35g białka, oraz 25g tłuszczu każdy. Za 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś podudzia z kurczaka ze skórą, pieprz cayenne, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 57%. Chrupiące Podudzia Czosnkowe, Super Chrupiące Pałeczki Smażone W Piekarniku, oraz Przepis Na Chrupiące Podudzia Smażone W Piekarniku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj 1 łyżkę skórki z cytryny i sok z cytryny w dużej misce.
Dodaj 1 szklankę wody i cukru i ubij do rozpuszczenia, a następnie ubij maślankę. Kilkakrotnie przebij podudzia widelcem i dopraw solą i pieprzem. Wrzuć marynatę, przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprowadź kurczaka do temperatury pokojowej.
Umieść panko, tymianek, pozostałą 1 łyżkę skórki z cytryny, cayenne, 1 łyżeczkę soli i czarny pieprz do smaku w dużej zamykanej plastikowej torbie i wstrząśnij, aby wymieszać.
Włóż majonez do miski. Ustaw stojak na blasze do pieczenia i spryskaj sprayem do gotowania.
Wyjmij podudzia z marynaty, zanurz w majonezie, następnie wrzuć do torebki i potrząśnij, aby pokryć; przenieść na stojak.
Spryskaj kurczaka sprayem do gotowania.
Piec na złoty kolor, około 35 minut; odwróć i piecz, aż się zrumienią i będą chrupiące, jeszcze 35 do 40 minut. Całkowicie ostudzić, a następnie zapakować w hermetyczny pojemnik.