Chrupiące Filety Rybne Smażone W Piecu

Chrupiące Filety Rybne Smażone W Piecu
Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiące filety rybne smażone w piecu może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka 2 filiżanek pepperidge farm ® obfite cut pikantne włoskie grzanki, filety rybne, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Chrupiące filety rybne smażone w piecu, Filety Rybne Smażone W Piekarniku, oraz Chrupiąca Ryba Dorsza Smażona W Piecu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Spray blachy do pieczenia z warzyw gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Zanurz rybę w mleku. Zalać mąką, a następnie zanurzyć w mleku. Płaszcz z rozgniecionymi grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
MlekoMleko
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
3
Umieść rybę na blasze do pieczenia. Spryskaj ryby warzywnym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec przez 10 minut lub aż ryba zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn