Chrupiąca Pieczona Basa
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chrupiąca pieczona Basa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 46g białka, oraz 36 g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, filetów basa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Chrupiąca Pieczona Basa, Crispy Basa Fish & Shrimp, oraz Nie ma sobie równych pieczona Basa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce dokładnie wymieszać majonez, musztardę, kapary, ketchup, paprykę i sos paprykowy.
Filety basa posmarować około 1 łyżką oliwy z oliwek i zwinąć w rozgniecioną grzankę Melba do obtarcia. Doprawić solą i pieprzem. Użyj opryskiwacza kuchennego, aby lekko spryskać powleczoną rybę pozostałą oliwą z oliwek. Ułóż rybę w naczyniu do pieczenia i polej czosnkiem i plasterkami cytryny.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkowane widelcem i powłoki jest lekko rumiane.
Podawać z mieszanką sosu majonezowego.