Choctaw Catfish

Choctaw Catfish
Przepis Choctaw Catfish może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w okolicy 1 godzina i 20 minut. Ten bezglutenowy i pescatarian przepis serwuje 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 23G tłuszczu i w sumie 458 kalorii. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka maślanki, przyprawy do steków, soli cebulowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Sum Delta, Cajun Catfish, My Way, oraz Pikantny Sum są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W średniej misce umieść filety z Suma w maślance. Przykryj i marynuj w lodówce 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
MaślankaMaślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
W zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę kukurydzianą, sól cebulową i przyprawę do steków. Pojedynczo odcedź filety z Suma i włóż do torebki, aby pokryć mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Sól CebulowaSól Cebulowa
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Rozgrzej olej na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Smaż każdy filet 7-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy zewnętrzna strona lekko się zrumieni, a miąższ będzie łatwo płatkowany widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn