Chipotle BBQ wieprzowe kanapki
Chipotle BBQ wieprzowina kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 355 kalorii, 29g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka bicz miracle, musztarda dijon, coleslaw mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Chipotle-Marynowane Kanapki Wieprzowe, Chipotle Pulled-Wieprzowe Kanapki Z Grilla, oraz Slow-Cooker Chipotle Pulled-Kanapki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sos barbecue, miód i paprykę. Odstawić 1/4 szklanki do podania.
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej.
Umieść wieprzowinę na patelni i grillu, przykryte, na średnim średnim ogniu przez 20-25 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien czytać 145°; średni, 160°), fastrygowanie od czasu do czasu z pozostałym sosem barbecue.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
W międzyczasie połącz mieszankę coleslaw, kwaśną śmietanę, Miracle Whip Light i musztardę.
Szczotka Wyciąć Boki bułek z sosem barbecue reserved.
Wieprzowinę pokroić w 1/4 cala. plastry; umieścić na dnie bułki. Top z surówką i Kok Topy.