Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Chińskich lakierów Kasha. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, szalotki, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), oraz Kasha Varnishkes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i wymieszać z 2 łyżeczkami oleju. Odstawić. Przynieś 2 szklanki wody do wrzenia i dodaj kaszę. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, następnie wyłączyć ogień i odstawić przykryte i niezakłócone, aż woda zostanie wchłonięta, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasha
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
3
Tymczasem, aby olej scallion: odstawić 1/4 zieleni scallion do dekoracji. Gotować Pozostałe szalotki w pozostałym oleju w małym rondlu na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kawałki szalotki są rumiane i słodkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia, dodać sos sojowy i olej sezamowy i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
5
Dodaj makaron, kasha, scallion oil, zastrzeżone plasterki szalotki, i kolendry do dużej miski i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Kasha
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.