Cheesy Taco Dip może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 19g białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, mieszankę przypraw taco, ser topiony i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chicken Chili Dip Serowy, Serowy Makaron Taco, oraz Tandetne Taco Taquitos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać przyprawy i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Niech gotować przez 5 protokół, od czasu do czasu wymieszać.
4
Umieść mieloną mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.