Cheeseburgery z grzybami
Mushroom Cheeseburgers wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis daje 4 porcje po 495 kalorii , 28 g białka i 31 g tłuszczu każda. Za 1,73 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz pod ręką grzyby, ser topionego amerykańskiego, oregano i kilka innych składników, możesz go zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Sprawdza się dobrze jako dość tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 51% , co jest solidne. Parujące kremowe risotto z grzybami , stek z antrykotu z sosem grzybowym i faszerowane kapelusze grzybów Alouette® są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pieczarki, cebulę, oregano, sól i pieprz. Rozdrobnij wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj cztery kotlety.
Grilluj burgery, przykryte, na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr wskaże 160° i soki będą klarowne. Na wierzch każdego burgera połóż plaster sera.
Jeśli chcesz, podawaj w bułkach z sałatą.