Carpaccio z surowej cukinii

Carpaccio z surowej cukinii
Carpaccio z surowej cukinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 337 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser ricotta, liście mięty, cukinia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Plastry cukinii układamy na talerzu w jednej nakładającej się warstwie. Posypać solą i pieprzem, następnie skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Włóż to do lodówki na około 10 minut, aby smaki miały szansę dostać się do cukinii. Teraz rozrzuć pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
PorPor
2
Posypać ziołami. Następnie udekoruj serem ricotta i liśćmi mięty, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
MiętaMięta
ZiołaZioła
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn