Caribbean Key Lime Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Ameryki Środkowej, więc dać Karaiby Key Lime Pie spróbować. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka masła, kokosa, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kokosa na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, lub do tosty. Odstawić 2 łyżki do polewy.
Ciasteczka i orzechy makadamia proces w robocie do zgniecenia.
Dodać masło; proces do zwilżenia.
Dodaj pozostały kokosowy, i Puls 2 lub 3 razy lub tylko do połączenia. Naciśnij mieszankę okruchów w dolnej i górnej części 9-calowej płyty. Zamrozić 15 minut.
Ubić Serek i mleko skondensowane na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać sok z limonki i, w razie potrzeby, przyprawiony rum; ubić tylko do wymieszania.
Wlać nadzienie do piecrust.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż prawie zestaw. (Środek ciasta będzie jędrny po schłodzeniu.) Całkowicie fajne. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do dokładnie schłodzone. Każdą porcję dolać bitą śmietaną i posypać powściągliwym kokosem. Przechowywać w lodówce.