Burgery Z Tuńczykiem Niçoise
Przepis hamburgery z tuńczykiem Niçoise jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. To danie główne ma 531 kalorii, 43g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę anchois, oliwę z oliwek, bułki brioche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Tuńczykiem Nicoise, Grillowany Tuńczyk Nicoise, oraz Tuńczyk Nicoise Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż tuńczyka, szalotki, oliwki i kapary na talerzu i zamrozić na 5 minut.
Przełożyć do robota kuchennego i pulsować, aż tuńczyk zostanie drobno posiekany.
Przenieść mieszaninę do miski; doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę na cztery 4-calowe paszteciki.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Brush hamburgery z oliwą z oliwek i grill na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiący i tylko gotowane przez, o 6 protokół.
W misce wymieszać majonez i pastę anchois; rozprowadzić na bułkach. Top z hamburgery, pomidor i rukola, blisko i służyć.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.