Burgery Z Tuńczykiem Niçoise

Burgery Z Tuńczykiem Niçoise
Przepis hamburgery z tuńczykiem Niçoise jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. To danie główne ma 531 kalorii, 43g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę anchois, oliwę z oliwek, bułki brioche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Tuńczykiem Nicoise, Grillowany Tuńczyk Nicoise, oraz Tuńczyk Nicoise Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż tuńczyka, szalotki, oliwki i kapary na talerzu i zamrozić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
2
Przełożyć do robota kuchennego i pulsować, aż tuńczyk zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Przenieść mieszaninę do miski; doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę na cztery 4-calowe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Brush hamburgery z oliwą z oliwek i grill na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiący i tylko gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W misce wymieszać majonez i pastę anchois; rozprowadzić na bułkach. Top z hamburgery, pomidor i rukola, blisko i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn