Burgery z indyka z sosem BBQ z jagodami

Burgery z indyka z sosem BBQ z jagodami
Przepis Turkey Burgers with Blueberry BBQ Sauce zaspokoi Twoje amerykańskie pragnienie w około 30 minut . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 3,58 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 435 kalorii . Dobrze sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczarek, ząbka czosnku, oliwy z oliwek i musztardy dijon. Z wynikiem spoonacular wynoszącym 68% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Grilled Turkey Burgers with Roasted Jalapeños and BBQ Sauce , Apple Cheddar Turkey Burgers With Chipotle Yogurt Sauce iTurkey-Spinach Burgers With Sweet Soy-Ginger Sauce .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i czosnek w oleju na średnim ogniu, aż zmiękną. Dodaj jagody, brązowy cukier, pieprz, ocet, musztardę i sos Worcestershire. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 10 minut. Lekko ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Świeże Jagody, OpcjonalnieŚwieże Jagody, Opcjonalnie
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
5 Do 6 Litrów Majonezu5 Do 6 Litrów Majonezu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki1 Opakowanie (16 Uncji) Grubych Precli, Połamanych Na Kawałki
2
Przełóż do robota kuchennego, przykryj i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Jajka Plus 3 Białka2 Duże Jajka Plus 3 Białka
3
Uformuj z indyka cztery kotlety; posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Doprawione Włoskie Bułki TartejDoprawione Włoskie Bułki Tartej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Umieść grzyby na podwójnej grubości folii aluminiowej (około 12 cali kwadratowych). Złóż folię wokół grzybów i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
11 Uncji Liści Szpinaku, Umytych I Odwirowanych11 Uncji Liści Szpinaku, Umytych I Odwirowanych
5
Grilluj burgery i paczkę pieczarek, przykryj, na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr włożony do burgerów wskaże 165° i soki będą klarowne. Na burgery połóż ser; przykryj i grilluj przez 1-2 minuty dłużej lub do momentu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
6
Bułki połóż przekrojoną stroną do dołu na grillu i grilluj przez 1–2 minuty lub do momentu zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
7
Podawaj burgery w bułkach z pieczarkami, szpinakiem i sosem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Jagody, OpcjonalnieŚwieże Jagody, Opcjonalnie
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn