Buraki Faszerowane

Buraki Faszerowane
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Nadziewane buraki mogą być super przepis spróbować. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 20g białka, oraz 44g tłuszczu. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyere, mielony pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Buraki Faszerowane, Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), oraz Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Buraki włożyć do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż miękka i skóra ślizga się, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia, następnie usunąć skórę i odciąć korzenie i łodygi tak, aby oba końce były płaskie. Wyłuskać wnętrze buraków za pomocą kuleczki melonowej lub łyżki, pozostawiając około 1/4 cala po bokach i na dole. Odstawić wydrążone kubki z burakami na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
Podczas gdy buraki są gotowania, umieścić boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, a następnie pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostałe kawałki buraków pokroić w kostkę i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Wymieszać w Gruyere ser, parmezan, śmietana, pokruszony boczek, czosnek, sól czosnkowa, i pieprz, aż dobrze połączone. Delikatnie napełnij każdy kubek buraka mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
GruyereGruyere
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BurakBurak
8
Napełnione buraki umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i ogrzewa, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn