Budyń z dyni w sosie karmelowo-rumowym
Budyń z dyni z sosem karmelowym rumem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chleba z dyni, karmelowe lody karmelowe polewa, ekstrakt z wanilii, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń z dyni w sosie karmelowym, Budyń z dyni w sosie karmelowym, oraz Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przygotuj 9-calową patelnię z pieczeniem w sprayu.
W misce ubić jajka, pół na pół, cukier i wanilię. Ułóż chleb z dyni w kostkach na patelni.
Na kostki chleba wlać masę jajeczną.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka naczynia wyjdzie czysty, 30 do 35 minut.
Połącz sos karmelowy, śmietanę i rum w średniej misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Podgrzać w mikrofalówce przez 45 sekund; trzepaczka.
SOS mżawka na budyniu chleb do podania.