Bubble Pizza

Bubble Pizza
Bubble Pizzan to śródziemnomorski przepis, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 22g tłuszczu i w sumie 435 kalorii. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga herbatników maślanych, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, sosu do pizzy i sera cheddar. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Bubble Pizza, Bubble Pizza, oraz Bubble Pizza.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj sos do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pokrój każdy biszkopt na ćwiartki;umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec bez przykrycia w 400° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posyp serami.
5
Piec 5-10 minut dłużej lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstaw na 5 minut przed podaniem.

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Chrupiące, dojrzałe, czerwone aromaty jagodowe i wiśniowe są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn