Bruschetta z grilla
Bruschetta z grilla wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 85 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 258 kalorii . Jest dostarczana przez Taste of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka majonezu, pomidorów śliwkowych, bulwy kopru włoskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską laktoovo . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 39% , co nie jest tak imponujące. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Jak gotować słodkie ziemniaki na grillu , PORTOBELLO NADZIEWANE BRUSCHETTĄ i Ziemniaki faszerowane bruschettą .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze osiem składników. Przykryj i odstaw do lodówki na co najmniej 30 minut. W przypadku smarowania majonezem w małej misce wymieszaj majonez, musztardę, cebulę, czosnek i oregano; odstaw.
Grilluj kromki chleba, bez przykrycia, na średnio-niskim ogniu przez 1-2 minuty lub do momentu lekkiego zrumienienia. Obróć chleb; posmaruj mieszanką majonezową. Grilluj przez 1-2 minuty dłużej lub do momentu zrumienienia spodów chleba.
Odcedź przecier pomidorowy; polej nim wierzch.