Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Przepis Boston Cream Pie można zrobić w około 50 minut. Za 42 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 251 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 309 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia kakao, mleka, masła i jajek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 21%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gofry Boston Cream Pie z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą kruche, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj jajka; dobrze wymieszaj. Ubij mus jabłkowy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do mieszanki masła na przemian z mlekiem, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Płaszcz dwa 9-w. okrągłe formy do pieczenia z sprayem do gotowania i posypać mąką; dodaj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Do napełniania, w małej misce, wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty (mieszanina będzie gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; na wierzch z nadzieniem i pozostałą warstwą ciasta.
8
Do glazury w małej misce połącz cukier cukierniczy, kakao i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Dodaj tyle mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
10
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając, aby glazura opadła po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na Boston Cream Pie. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Anioł Późne Zbiory Riesling
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn