Boston Cream Cake

Boston Cream Cake
Boston Cream Cake wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 53 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 262 kalorii. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, mleko, mieszankę budyniu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Boston Cream Angel Cake, Boston Cream Pie Cake, oraz Boston Cream Pie Cake dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając ekstrakt z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąg Z CytrynyWyciąg Z Cytryny
2
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 9 cali. okrągła blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piecz w temperaturze 350° przez 25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W misce wymieszaj mleko i pudding przez 2 minuty; przechowywać w lodówce. W ciężkim rondlu lub kuchence mikrofalowej; rozpuść czekoladę i masło, mieszaj, aż będzie gładkie. Dodaj cukier cukierniczy, aż będzie kruchy. Mieszaj w gorącej wodzie po 1 łyżeczce na raz, aż będzie gładka. Podziel ciasto na dwie poziome warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Rozłóż budyń na dolnej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Umieść drugą warstwę na budyniu.
7
Polej polewą czekoladową, pozwalając jej skropić boki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn