Bogata Węgierska Zupa Gulaszowa

Bogata Węgierska Zupa Gulaszowa
Potrzebujesz zupa bezglutenowa? Bogata węgierska Zupa gulaszowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 8G tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów Wschodnioeuropejskiego jedzenia. Mieszanka brukwi, papryki, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 40 minut. Z łyżką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Węgierska Zupa Gulaszowa, Węgierska Zupa Gulaszowa, oraz Węgierska Zupa Gulaszowa.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu brązowa wołowina w 1 łyżce oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony PieprzSól Koszerna I Mielony Pieprz
2
Usuń wołowinę; odcedź kapanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Rozgrzej pozostały olej na małej patelni; smaż cebulę i czosnek przez 8-10 minut na średnim ogniu lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
4
Dodaj paprykę, kminek, pieprz, cayenne i mieszankę przypraw; gotuj i mieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sól MielonaSól Mielona
5
Zwróć wołowinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
6
Dodaj bulion, ziemniaki, marchewkę i brukiew; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a mięso prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
BrukiewBrukiew
3 Ząbki Czosnku, 2 Posiekane I 1 Zmiażdżony3 Ząbki Czosnku, 2 Posiekane I 1 Zmiażdżony
Czosnek, 2 Posiekane I 1 ZmiażdżonyCzosnek, 2 Posiekane I 1 Zmiażdżony
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku
7
Dodaj pomidory i czerwoną paprykę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 30-40 minut lub do miękkości mięsa i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (7 Uncji) Zamrożonych, W Pełni Ugotowanych Kiełbasek śniadaniowych, Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki1 Opakowanie (7 Uncji) Zamrożonych, W Pełni Ugotowanych Kiełbasek śniadaniowych, Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku
8
Podawać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia36
Magazyn