Boczek Kandyzowany
Kandyzowany boczek może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka octu ryżowego, mielonego pieprzu, syropu klonowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis, Boczek Kandyzowany, oraz Boczek Kandyzowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, ocet ryżowy, syrop klonowy i czarny pieprz.
Umieść plastry boczku na stojaku chłodzącym ustawionym na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut, obrócić plastry i piec kolejne 5 minut.
Usuń boczek i posmaruj obie strony brązową mieszanką cukru. Powrót boczek do piekarnika i piec kolejne 5 minut. Powtarzać fastrygowanie co 5 minut, aż bekon jest rumiane i chrupiące, o 35 protokół.