Boczek Bourbon Lody

Boczek Bourbon Lody
Boczek Bourbon lody trwa około 5 godzin i 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,68 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1090 kalorii, 22g białka, oraz 82g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 8 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę, mleko, pastę waniliową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 35%, to danie jest raczej złe. Lody Bourbon Z Boczkiem Klonowym, Bez lodów Solony Karmel, Bourbon, masło orzechowe i lody czekoladowe, oraz Lody Bourbon są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: maszyna do lodów
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
2
Ułóż boczek w garnku z grubym dnem na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Przenieś smar do lodówki, schładzając, aż tłuszcz zestali się. Połowę boczku zostaw w garnku, a drugą połowę zarezerwuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj bourbona do garnka z boczkiem i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o dwie trzecie. Dodaj śmietanę, mleko, 1/2 szklanki cukru, wanilię i szczyptę soli i zdejmij z ognia. Przykryj plastikiem i ostudź przez 1 godzinę. Odcedź i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
6
Wrzuć zarezerwowany boczek z 1/4 szklanki cukru i brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
7
Rozłóż słodzony boczek na blasze do pieczenia i piecz, aż cukier się rozpuści i karmelizuje. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
8
Ubijaj jajka, aż objętość podwoi się w mieszalniku stojącym ustawionym na dużą prędkość.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
9
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki cukru, szczyptę soli i 1 do 2 łyżek schłodzonego i wytopionego tłuszczu. Ubijaj wysoko przez 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej i powoli włącz schłodzoną mieszankę bourbona i mleka, mieszając tylko w celu połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Wlać do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta. Zamrażać do twardości, 1 do 2 godzin. Nabierz i udekoruj słodyczami z bekonu. Mniam. Następnie usiądź łyżką i zjedz ją. Nie udostępniaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Czerwone Nonpareile24 Czerwone Nonpareile
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Moscato, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, napój alkoholowy i kategoria produktów spożywczych to świetny wybór na lody. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
OkazjeLetnie
Magazyn