Biszkopty Imbirowo-Migdałowe
Przepis imbirowo-migdałowe biszkopty może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 1 godzina i 25 minut. Na 14 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 34. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, krystalizuje imbir, cukier cookie mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Biszkopty migdałowo-imbirowe, Imbir migdałowy biscotti, oraz Imbir Pomarańczowy Migdałowy Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce, za pomocą trzepaczki drucianej, ubić roztopione masło, startą skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i jajka. Wymieszaj pozostałe składniki do uzyskania miękkiego ciasta. Podziel ciasto na pół. Na 1 stronie arkusza z ciastkami, uformuj połowę ciasta na 12x2-calowy kłodę. Powtórz z pozostałym ciastem na tym samym arkuszu.
Piec 25 do 30 minut lub aż krawędzie są złociste. Schłodzić na blasze 10 minut.
Umieść dzienniki na desce do krojenia.
Pokroić w poprzek na plastry 3/4 cala.
Umieść plastry wycięte boki w dół na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 15 minut. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie fajne. Przechowywać luźno przykryte.