Bezy z nadzieniem czekoladowym i malinami

Bezy z nadzieniem czekoladowym i malinami
Bezy z nadzieniem czekoladowym i malinami mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Ta przystawka ma 182 kalorie , 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 76 centów za porcję. Jeśli masz żelatynę malinową w proszku, ekstrakt waniliowy, mleko i kilka innych składników, możesz go zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Babeczki czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego z lukrem z czekoladowego ganache , ciasteczka z nadzieniem z masła orzechowego i czekolady oraz babeczki malinowe z lukrem malinowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść białka jaj w misce; pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Ubijaj białka jaj i krem z kamienia winnego na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/ Cps Wody1/ Cps Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
2
Dodawać cukier, po 1 łyżce stołowej, cały czas ubijając na wysokich obrotach, aż powstanie sztywna piana i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (1 Uncja) Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie1 Butelka (1 Uncja) Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
3
Nałóż bezę na osiem kopczyków na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Uformuj w 3-1/2-calowe kubki za pomocą tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
4
Piec w temperaturze 250° przez 45 minut. Wyłączyć piekarnik; pozostawić bezy w piekarniku przez 1 do 1-1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
5
Do nadziewania, w mikrofalówce rozpuść czekoladę z wodą; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Ostudź. W małej misce ubij mleko, wanilię i bitą śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Wymieszaj z roztopioną czekoladą. Nałóż łyżką do foremek bezowych. Schłodź w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru
1 Do 2 łyżeczek Suszonych Kwiatów Lawendy, Zmielonych1 Do 2 łyżeczek Suszonych Kwiatów Lawendy, Zmielonych
Suszone Kwiaty Lawendy, MieloneSuszone Kwiaty Lawendy, Mielone
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
6
Udekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn