Bezy z nadzieniem czekoladowym i malinami

Bezy z nadzieniem czekoladowym i malinami
Bezy z nadzieniem czekoladowym i malinami mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Ta przystawka ma 182 kalorie , 2 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 76 centów za porcję. Jeśli masz żelatynę malinową w proszku, ekstrakt waniliowy, mleko i kilka innych składników, możesz go zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Babeczki czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego z lukrem z czekoladowego ganache , ciasteczka z nadzieniem z masła orzechowego i czekolady oraz babeczki malinowe z lukrem malinowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść białka jaj w misce; pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Ubijaj białka jaj i krem z kamienia winnego na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
FiołkiFiołki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodawać cukier, po 1 łyżce stołowej, cały czas ubijając na wysokich obrotach, aż powstanie sztywna piana i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
3
Nałóż bezę na osiem kopczyków na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Uformuj w 3-1/2-calowe kubki za pomocą tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
4
Piec w temperaturze 250° przez 45 minut. Wyłączyć piekarnik; pozostawić bezy w piekarniku przez 1 do 1-1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
5
Do nadziewania, w mikrofalówce rozpuść czekoladę z wodą; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Ostudź. W małej misce ubij mleko, wanilię i bitą śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Wymieszaj z roztopioną czekoladą. Nałóż łyżką do foremek bezowych. Schłodź w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Udekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn