Bakłażan Bruschetta

Bakłażan Bruschetta
Bakłażan Bruschetta trwa około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 16G tłuszczu i w sumie 236 kalorii. Za 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny winegret, oliwę z oliwek, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 40%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bakłażan Bruschetta, Bruschetta Z Bakłażanem I Miętą, oraz Bakłażan z miętową Bruschettą.

Instrukcje

1
Umieść jajka w płytkiej misce. W osobnej płytkiej misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz. W innej misce wymieszaj bułkę tartą i parmezan. Zanurz bakłażana w mieszance mąki, jajkach, a następnie mieszance miękiszu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
2
Na dużej patelni gotuj bakłażana partiami na oleju przez 4-5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
3
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
W małej misce połącz pomidory, cebulę i bazylię. Posyp każdy plasterek bakłażana serem mozzarella i mieszanką pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara AustralijskiegoOgony Homara Australijskiego
5
Skrop winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette

Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano

Wino musujące, Chianti i Verdicchio to moje najlepsze typy na bruschettę. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled Bottle. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn