Babeczki Bran II
Bran Muffins II może być właśnie tym południowym przepisem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 48 porcji zawierających 173 kalorie , 3 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 16 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób naprawdę lubiło to śniadanie. Jeśli masz pod ręką jajka, płatki otrębowe, tłuszcz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 28% . Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak wilgotne muffiny z otrębami orkiszowymi , wilgotne wegańskie muffiny z otrębami orkiszowymi i babeczki migdałowe z komosą ryżową i bananami bez jajek – jak zrobić muffinki z komosą ryżową .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Do dużej miski przesiać mąkę.
Dodaj płatki, cukier, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać do połączenia.
Dodać jajka, tłuszcz i maślankę; Dobrze wymieszać.
Przykryj miskę i przechowuj ciasto w lodówce przez co najmniej 24 godziny przed użyciem. Ciasto można przechowywać w lodówce do 6 tygodni. Ciasto powinno pozostać przykryte i nie należy go mieszać.
Nałóż ciasto do wyłożonych papierem lub lekko natłuszczonych foremek na muffinki, wypełniając każdą do 2/3 wysokości.
Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 do 20 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek muffinki będzie czysta.