Azjatycka Wołowina z makaronem
Azjatycka Wołowina z makaronem to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, sos sałatkowy catalina, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Azjatycka wołowina i kluski, Azjatycki Makaron Wołowy, oraz Azjatycki Makaron Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając groszek i pieprz w ciągu ostatnich 2 minut gotowania; odcedzić.
Tymczasem na dużej patelni rozgrzać sos sałatkowy na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować przez 8-10 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness.
Dodać masło orzechowe i sos sojowy; gotować przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać mieszaninę spaghetti i cebulę; posypać orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Nazwany na cześć ich babci, Hope Marguerite Beaumont, ten sfermentowany i dojrzewający w beczce Chenin Blanc jest zawsze elegancki i złożony. Zwycięzca czterech półmisków 5 Gwiazdek, jest postrzegany jako jeden z porównawczych win Chenin w Republice Południowej Afryki.