Asian Bean Tossed sałatka jest a bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś kiełki fasoli, sos sojowy, groszek śnieżny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako raczej niedrogi hor d ' oeuvre. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Azjatycki Rzucił Sałatka, Azjatycki Rzucił Sałatka, oraz Sałatka Z Fasolą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W słoiku z obcisłą pokrywką połącz olej, ocet, cukier, sos sojowy i imbir; dobrze wstrząśnij. W salaterce połącz warzywa, kiełki fasoli i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sałatka Goya I Przyprawa Warzywna
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Zieloni
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Wybór podpisu Pedroncelli Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.