Angel Food Cake II

Angel Food Cake II
Angel Food Cake II może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 7G tłuszczu i w sumie 293 kalorii. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka ekstraktu z migdałów, śmietany, białek jaj i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 13%. Podobne przepisy to Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Umyj patelnię angel food tube w gorącej wodzie z mydłem, aby upewnić się, że jest całkowicie wolna od tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Pozostaw do całkowitego wyschnięcia. Mąkę i 3/4 szklanki cukru cukierniczego przesiej razem trzy razy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W misce ubij białka i sól na wysokich obrotach, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodaj krem z kamienia nazębnego, 1 łyżeczkę wanilii i aromat migdałowy; ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty. Szczyty powinny być wystarczająco miękkie, aby lekko uginały się na końcach. Stopniowo dodawaj 1 szklankę białego cukru, kontynuując ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty. Przesiej około 1/4 mieszanki mąki na białka i za pomocą płaskiej szpatułki szybko, ale delikatnie złóż na białka. Powtórz za każdym razem, używając 1/4 mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Wlać ciasto do czystej rurki. Delikatnie przeciąć ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Piecz przez około 30 do 35 minut, aż włożony drewniany kilof wyjdzie czysty. Odwróć patelnię na ruszcie, aby ostygła przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Ubij 2 szklanki cukru cukierniczego, masło, śmietanę i 1 łyżeczkę wanilii razem, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
8
W razie potrzeby dodaj więcej śmietany lub cukru cukierniczego. Zamrozić schłodzone ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Angel Food Cake w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Lekkie i chrupiące musujące różowe uzupełnia puszyste ciasto Angel food - tym bardziej, jeśli podajesz je z truskawkami. Oczywiście sprawdzi się również słodkie musujące białe wino. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn