Ryż Andouille i biała fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ryż gotowany w torbie, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andouille i czerwona fasola z ryżem, Czerwona Fasola I Ryż Z Kiełbasą Andouille, oraz Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż z kiełbasą Andouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Otwórz worek ryżu; dodaj ryż do mieszaniny pieprzu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony Pieprz
2
Podczas gdy mieszanka ryżu gotuje, podgrzać patelnię średniej nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)