Aloha Kanadyjska Pizza Bekonowa

Aloha Kanadyjska Pizza Bekonowa
Przepis Aloha kanadyjski boczek Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jeśli masz kanadyjski boczek, półksiężyc roladki obiad, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanadyjska Pizza Z Bekonem, Boczek Kanadyjski Pizza Bochenek, oraz Boczek Kanadyjski Boboli Pizza.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozwiń ciasto na wysmarowaną blachę do pieczenia; naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x9 cali, mocno naciskając perforacje, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
2
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
3
Posmarować serem śmietankowym, dodać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Piec 10 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna I MiętaCytryna I Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn