Aksamitna zupa dyniowa z serem pleśniowym i boczkiem
Aksamitna zupa dyniowa z serem pleśniowym i boczkiem trwa z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Za 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 408 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką bekon, pół na pół, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. 162 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zupa Dyniowa Z Boczkiem I Serem Pleśniowym, Zupa dyniowa z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Aksamitna Zupa Z Dyni I Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Wymieszaj dynię, wywar z kurczaka, pół na pół, szalotkę, melasę, masło, przyprawę do ciasta dyniowego, sól i pieprz cayenne w dużym garnku na małym ogniu; dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Pieprz Cayenne
Rosół Z Kurczaka
Melasa
Dynia
Szalotka
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
W międzyczasie umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu i gotuj, aż będzie chrupiący; wyjmij ręczniki papierowe do odsączenia, a następnie ostudź i pokrusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
Chochla zupa do misek. Na wierzch z boczkiem i serem pleśniowym.