Ajerkoniak Klonowy Bourbon
Ajerkoniak klonowy to primal napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 1437 kalorii, 30g białka, oraz 93g tłuszczu. Jeśli masz chrupiący boczek, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czekoladowy ajerkoniak z bourbonem, Domowy Bourbon Ajerkoniak, oraz Bourbon Chocolate Eggnog.
Instrukcje
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę syropu klonowego i beat aż włączone, o 30 sekund.
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Dodaj żółtka i pozostałego syropu do teraz-pusty Stand miski miksera i beat ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Dodaj mleko, śmietanę i alkohol i wymieszaj na niskiej prędkości, aby połączyć.
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Podawać przez chochle do kielichów i ozdobić paskiem boczku.