4 Składniki Toffi
Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? 4 Składnik toffi może być niesamowite przepis spróbować. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Mieszanka masła, pekan, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj 5-Składnikowy Krakers Graham Toffi, 5-Składnikowy Krakers Graham Toffi, oraz Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać cukier, masło i wodę do wrzenia w ciężkim 2-ćwiartkowym rondlu, stale mieszając; zmniejszyć ogień do medium. Gotować około 13 minut, stale mieszając, do 149° na termometrze cukierków lub do momentu, gdy niewielka ilość mieszaniny upuszczona do kubka bardzo zimnej wody oddziela się na twarde, kruche nici. (Obserwuj uważnie, aby mieszanina nie paliła się.)
Natychmiast wlać toffi na niełuskany duży arkusz ciasteczek. W razie potrzeby szybko rozprowadzić mieszaninę do grubości 1/4 cala.
Posypać chipsami czekoladowymi; odstawić około 1 minuty lub do całkowitego zmiękczenia chipsów.
Zmiękczoną czekoladę równomiernie rozprowadzić na toffi.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny, lub w razie potrzeby przechowywać w lodówce, aż firma. Rozbij na kawałki wielkości kęsa. Przechowywać w szczelnym pojemniku.