4-Pieprzowe Jajka Na Twardo

4-Pieprzowe Jajka Na Twardo
4-Pepper Deviled Eggs to amerykański hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 250 powie, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, musztardy dijon, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Podobne przepisy to 4-Pieprzowe Jajka Na Twardo, Pieczona Czerwona Papryka Deviled Eggs, oraz Jajka na twardo z chrzanem i czarnym pieprzem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Pokrój jajka na pół od góry do dołu. Zbierz żółtka do średniej miski i odłóż białka na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Umieść wszystkie ziarna pieprzu, z wyjątkiem 1/2 łyżeczki różowego pieprzu, w młynku do przypraw i dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
4
Do żółtek dodać zmieloną paprykę, płyn kaparowy, majonez, musztardę, sól i cukier i widelcem dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
CukierCukier
SólSól
5
Umieść miksturę w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i wytnij mały otwór w jednym z rogów. Wlej mieszaninę do każdej z białych połówek. Pozostałe 1/2 łyżeczki różowego pieprzu zmiel grubo i udekoruj wierzch każdego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Schłodź przez co najmniej 1 godzinę w lodówce przed podaniem.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Masia de la Luz Cava Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn