Żeberka Baby Back Glazurowane Papryką

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Paprykowe Glazurowane Żeberka Baby Back. Ten przepis daje 10 porcji z 307 kaloriami , 22 g białka i 19 g tłuszczu każda. Za 1,43 dolara za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 27 minut . Udaj się do sklepu i kup paprykę, wodę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 43% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Grillowane żeberka wieprzowe Baby Back i fasolka Bush's Grillin' Beans , Grillowane żeberka Baby Back z dodatkiem kawy i Wędzone żeberka Baby Back .
Instrukcje
Podziel żeberka pomiędzy dwie duże, ciężkie, zamykane torby plastikowe.
W misce wymieszaj pozostałe składniki i pieprz do smaku, i zalej żeberka. Zamknij woreczki, wyciskając nadmiar powietrza. Marynuj żeberka, schłodzone, od czasu do czasu obracając woreczki, przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni Fahrenheita.
Przenieś żeberka i marynatę do brytfanny wystarczająco dużej, aby zmieścić żeberka w warstwach, i piecz żeberka pod przykryciem, od czasu do czasu przewracając, przez 4 godziny.
Żeberka można przygotować 2 dni wcześniej, ostudzić, bez przykrycia i schłodzić, przykryte. Podgrzewać żeberka w piekarniku nagrzanym do 375 stopni F, aż będą gorące, około 12 minut.